Sent i Crea a Experimentem en l’Art

Les estratègies fatals

Des de novembre de l’any 2018 som artistes residents de la comunitat artística EART (Experimentem en l’Art) i estem desenvolupant un Projecte que es basa en la Filosofia de Baudrillard “Les Estratègies fatals” que derivà en una trilogia d’Exposicions que varem realitzar al C.C. de la Barceloneta..

A l’espai  EART ens a centrarem en els conceptes del poder i la política a través de l’imaginari zombi, les masses , la cultura globalitzada, i els mass -media.

La recerca tracta de com les masses actuen, és relacionen i què els belluga per comunicar-se i interactuar. Treballarem els conceptes de la transpolítica (l’obès, l’ostatge i l’obscè) fins arribar al desig per endinsant-nos al fantàstic món de la incertesa del nostre temps.

L’ interès per Baudrillard es basa en realitats múltiples i sobretot en el geni maligne dels objectes; com interactuem amb ells i com de vegades ens pot dominar el desig de posseir objectes, persones, identitats etc, mentre que per un altre part, visquem tancats amb por de conèixer-nos nosaltres mateixos, per poder desemmascarar la sortida d’aquesta societat cada cop mes liquida i asfixiant en la que ens ha tocat viure.

La realitat i el Simulacre serà el fil conductor de la proposta i com afecta a la nostra societat.

en aquests videos podreu veure els punts que tractem.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s