Vibracions…work in progress

La performance parteix d’una reflexió en la que pretén visibilitzar les emocions i sentiments que experimentem en el dia a dia i que tenen a veure en el com ens relacionem amb l’altre.

És l’arbre l’eix de la performance que com a imatge vertical té la potencialitat de conduir una vida subterrània fins al cel; és la unió entre els tres mons l’espiritual (el cel), l’inframon (les arrels) i el terrenal (el tronc).. Simbolitzen l’energia vital de la terra mateixa i són símbols de regeneració perpètua. És l’arquetip sobre el qual es construeix l’eix còsmic tribal, és la projecció en l’absolut.

Hi ha tres personatges vinculats a la performance: La dona arbre que simbolitza la bellesa. L’home desitjant que simbolitza la passió per posseir i la dona avia que simbolitza la saviesa. El desig i la bellesa s’enllacen en una dansa buscant l’harmonia i l’acció; una dansa estètica en la que intenta posseir el desig mentre que l’arbre avia entrega la seva saviesa ancestral narrant la història de l’origen de les dones arbre.

El desig sempre present per acontentar les passions internes, el sentir i el gaudir de la plenitud existencial.

És un acte participatiu en la que els espectadors van tirant sorra i dibuixos amb expressions de cares al voltant dels rètols i d’altres dibuixos icònics que hi ha al terra; tot expressant el pas del temps

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s