QUI SOM

.

Jonathan Elbaz i Montserrat Cosidó, som els responsables en portar l’Associació, ambdós vàrem estudiar belles arts i des de sempre ens vàrem decantar per l’art i l’educació, àrees que han format part del nostre recorregut professional.

Si bé, ambdós treballàvem aquestes dos besants, el fet de conèixer-nos i veure que coincidíem amb moltes coses, decidirem treballar junts. Vàrem estar treballant des de l’any 2005 i l’any 2013 veient el bon procés que portàvem, decidirem crear una Associació per difondre la nostra filosofia vers l’art i l’educació i així va néixer Sent i Crea projectes; per aquest motiu ens hem format amb la gestió cultural i hem realitzat estudis d’art i filosofia contemporània.


Sent i Crea projectes és una associació sense ànim de lucre, especialitzada en l’art i l’educació, posant especial èmfasi en les Accions Poètiques al carrer.

Entenem l’art com un mitjà per obrir el diàleg, la creativitat i l’expressió multidisciplinària

POSICIONAMENT: Neix amb la voluntat de promocionar artistes emergents del nostre país. És per això que estem oberts a cooperar entre països de la unió Europea i de la resta del món.
La nostra associació vol treballar i potenciar artistes emergents i apostem perquè la seva obra formi part d’una mostra on també hi hagi autors coneguts, creant un diàleg verbal i plàstic. Per aquest motiu, ens dirigim a tots/tes els/les artistes tant de Catalunya com de la resta del món. Creiem en la multiculturalitat i la intercultural com a creació artística.

Apostem per la percepció de les sensacions, i per la lliure creació personal, valorant el procés més que el resultat final. En el referent a les Accions Poètiques, entenem que malgrat que la proliferació de bons recitals poètics trobem a faltar la interrelació entre poetes, performers, artistes plàstics, per crear diàleg entre les dues bandes (públic i artistes). En definitiva, dinamitzar el barri

Apostem per la percepció de les sensacions, i per la lliure creació personal, valorant el procés més que el resultat final. En lo referent a les Accions Poètiques, entenem que malgrat la proliferació de bons recitals poètics trobem a faltar la interrelació entre poetes, performers, artistes plàstics,  per crear diàleg entre les dues bandes (públic i artistes). En definitiva, dinamitzar el barri.

TRAJECTÒRIA 

Col·laboracions amb altres entitats, abans de ser Associació

2010 Nòmades del segle XXI -Exposició al Centre Cívic Barceloneta a cura de Arte Movimiento y Acción

2011 “Glob” Cultura i Globalització- Exposició al Centre Cívic Barceloneta a cura de Arte Movimiento y Acción

Col·laboracions com Associació

2.013 – LIMINAL GR. – Tener un cuadro en el comedor .-El kitsch y otras fobias – a l’Antic Teatre – Sent i Crea projectes  – http:vimeo.com/86532313

2.013- LIMINAL GR -La fi del món – Relaxing cup of cafe con leche in the end of de world – a l’Antic Teatre – Sent i Crea projectes  – http: vimeo.com/84417667

Exposicions-Conferències-Recitals-Recorreguts Poètics com Sent i Crea projectes

2.015 Premi a la Convocatòria “Barceloneta Territoris” -Els poetes de l’Òstia. C.Cívic Barceloneta.

Visió de les Avantguardes i el Noucentisme a la Barceloneta (Sala Z) Exposició de Poemes visuals, cal·ligrames, haikus i poesia objecte (Sala A)

Conferència a la Casa Barceloneta1761a càrrec de Jonathan Elbaz  (Les Primeres i Segones Avantguardes)

Conferència a la Casa Barceloneta 1761- Cal·ligrames a càrrec de Jezabel Goudinof.

Conferència a la Casa Barceloneta 1761- Joana Raspall a càrrec de Jonathan Elbaz  i Montse Cosidó.

3 Exposicions sobre: “Estratègies Fatals” Jean Baudrillard  al Centre Cívic Barceloneta

2.013 -Les masses

2.014 -Els mitjans de comunicació

2.016 -El Futbol és política.

Conferència al Cronopius a càrrec de Joan Gonzalez Guardiola – Fonaments metafísics de la societat: Futbol vs. Escacs.

2.016 Recorregut Poètic “El poeta boxejador” Arthur Cravan C.C. Bcneta.

2.016 Arqueologia del Cos  a partir de Hélène Cixous, Deleuze, Maria M. Marçal, Joana Raspall i Felicia Fuster. C. Cívic Barceloneta.

2.016 Conferències a la Casa Barceloneta 1761-Maria Mercè Marçal: Aigua d’alta mar. A càrrec de Fina Llorca, autora dels llibres “Maria Mercè Marçal -Agua de alta mar ” i “En el nom de la mare”.

Conferències a la Casa Barceloneta 1761- Felicià Fuster: “La veu que es va cremant”.. A càrrec d’Elvira Altés, responsable de comunicació de la Fundació Felicia Fuster.

Conferències a la Casa Barceloneta 1761 -“Joana Raspall i la memòria de l’Escola Moderna”. A càrrec de Jonathan Elbaz i Montserrat Cosidó.

2.017 “Cartografies del desig” – a partir de Hélène Cixous, Deleuze, Foucault, Maria M. Marçal, Leo Silvestri. -C.C. Sagrada Familia (Convocatòria seleccionada)

Recital de Poesia i Performers. C.C. Sagrada Familia

2.018 “La Barceloneta Brossiana” Exposició de Poemes visuals, cal·ligrames, haikus i poesia objecte -Sales A i B. C. Cívic de la Barceloneta

2.019 – “Dona i Barri” al C. Cívic de la Barceloneta

2.019 – Tharrats -Centenàri del naixament. Barri Gòtic. Instal·lacions i mostra expositiva a Mozaica “Casa Adret”. Barcelona

2.019 . Performance “Vibracions” a Valldoreix “La Nit de les Arts” i a la Plaça Dones del 36. Barcelona

2.020   “Violències” C. Cívic de la Barceloneta

            “Taller Art i Violències” C. Cívic de la Barceloneta

2.021    “Taller Art i Gènere”  C. Cívic de la Barceloneta

2.021  “Oficis en perspectiva de gènere, mitjans segle XIX-XX” – Casa  de la Barceloneta 1761

Conferència sobre els Oficis i la revolta de les dones- Casa  de la Barceloneta 1761

2.020,  Barcelona, 2021                      

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s